Naken massasje massasje majorstuen

naken massasje massasje majorstuen

Men si heller ikke noe mer. For dette er den eneste energien som helbreder alle sår og fyller små og store tomrom du måtte. Når hun spør om du vil ha noe mer, må du alltid spørre hvor mye det koster, og hva hun tilbyr. Mye juggel i vinduet, heldekkende gardiner eller persienner/lameller. Ofte ved å dryppe massasje olje over kuken din, elle legge hånda si på den, og spørre med lav stemme om du vil ha noe mer. For norske statsborgere vil dette være ulovlig både i Norge og utlandet. Nå er det meningen at du skal kle av deg og legge deg på benken/senga. Etter at hun har massert deg en stund vil hun be deg snu deg på rygg, slik at hun kan massere andre siden. Vil hun tilby noe ekstra vil hun bruke ganske kort tid på å massere denne siden av kroppen din. I tillegg til denne vakre symfonien av deilige følelser som brer seg ut i kroppen din, vil du etter å ha helbredet kroppen ha inntrykk av at du befinner deg i en annen virkelighet.

Naken massasje massasje majorstuen - Orange Spa

Her er det alltid rom for pruting! Og ikke minst ordene «thai» og massasje. I Oslo finnes det mange thai-steder som gir massasje, de annonserer ofte i aviser, men oftest på nett. Nå er det viktig at du kler av deg alle klærne (ja også underbuksa/bokseren). naken massasje massasje majorstuen

Videos

A sexy girl puts a big dildo in her vagina and cums. naken massasje massasje majorstuen

Naken massasje massasje majorstuen - Thai- massasje

Oftest tilbyr hun bare runking og det tar hun gjerne mellom 300 og 700 for. Det at du blir kåt, er et «signal» til, fra deg til henne om at du ønsker mer. Ikke lukt gammel svette, blir du tilbudt å ta en dusj når du kommer gjør du det. Når du har blitt vist rommet/avlukket hvor du skal få massasje, får du gjerne være alene en liten stund.

En Kommentar på “Naken massasje massasje majorstuen”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *