Orgasme for kvinner gratis sexhistorier

orgasme for kvinner gratis sexhistorier

6 - S, P eller K Almindelig sex Skrevet af SuzyQ udgives: 00:01 Flere år efter gymnasiet mødes det gamle slæng for at holde ferie sammen. Vi holdt tæt kontakt i en periode, chattede meget om sex og erotik og alt muligt andet. 12 - Tøsen Del 1 2 Dominans Skrevet af ProductOfKarma   00:01:01 Tøsen bliver hentet af sin Herre på sit arbejde og taget med ud i skoven til endnu en session af deres leg - og denne gang forlanger Herren at tøsen skal ejes totalt af ham. Dette skulle bare udnyttes og det blev det. 7 - Rockere på Hotellet Almindelig sex Skrevet af Frank Noir udgives: 00:01 Den unge stuepige overrasker to rockere på deres værelse. Som allerede aftalt på forhånd var ingen af os interesserede i megen snak og der gik heller ikke lang tid inden tøjet begyndte at falde. På det tidspunkt var min pik ved at sprænges i mine bukser, dette havde hun da også opdaget og vendte sig om for at komme mig til undsætning. En historie om hvordan en lørdag aften kan forløbe i en provinsby.

Gratis, porno: Orgasme for kvinner gratis sexhistorier

Du skulle tage styringen og jeg skulle være cuckold den aften. 10 - Lagermedarbejderne Gruppesex Skrevet af Nytpar   00:01:25 Du ska ikke komme hjem, før din fisse er fyldt med fremmed sperm Stod der i smsen fra min mand. 9 - Emma med røven Analsex Skrevet af Wasd1403   00:01:04 Flere hotte oplevelser med en af mine kærester, Emma, der havde en særdeles god røv. orgasme for kvinner gratis sexhistorier orgasme for kvinner gratis sexhistorier

Orgasme for kvinner gratis sexhistorier - Orgasme

24 - En uventet oplevelse Bondage Skrevet af TheDungeonMaster   00:01:20 Dine hænder er bundet over dit hoved, og rebet er sat fast i loftet. Det var slet ikke den historie jeg ville ind. Jeg satte mig op på knæ og holdt en lille pause for at fange hendes opmærksomhed. Men han blev mere end det.

Om orgasme for kvinner gratis sexhistorier

Vis alle innlegg av orgasme for kvinner gratis sexhistorier →

En Kommentar på “Orgasme for kvinner gratis sexhistorier”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *