Thai massasje mjøndalen erotisk magasin

thai massasje mjøndalen erotisk magasin

Legg deg på magen på benken/senga og pass på at du ikke ligger på «junior og bjellene». Ikke lukt gammel svette, blir du tilbudt å ta en dusj når du kommer gjør du det. Nå er det viktig at du kler av deg alle klærne (ja også underbuksa/bokseren). Når hun spør om du vil ha noe mer, må du alltid spørre hvor mye det koster, og hva hun tilbyr. Ofte er det også et lysende skilt hvor det står «open» som blinker i mange farger. For å ta det siste først, jeg har vært innom mange slike steder i Oslo, og på alle sammen har det blitt tilbudt noe ekstra, når man har «oppført seg riktig». Mye juggel i vinduet, heldekkende gardiner eller persienner/lameller. Men de er også enkle å finne uten å se på en annonse, lokalene deres er lett gjenkjennelige.

Thai: Thai massasje mjøndalen erotisk magasin

Denne oppskriften er jo ingen garanti, for at jenta tilbyr «ekstra» tjenester, men gjør hun det, er i alle fall denne oppskriften en klart «hint» til henne om at du er interessert, uten at du selv har sagt noe direkte. Husk: denne typen handel er ulovlig etter den norske sexkjøpsloven, så jeg oppfordrer ikke til noe. Om hun stadigvekk «kommer borti» pungen og staken din, kan du forvente at her vil det skje noe. Det at du blir kåt, er et «signal» til, fra deg til henne om at du ønsker mer. Nå er det meningen at du skal kle av deg og legge deg på benken/senga. thai massasje mjøndalen erotisk magasin thai massasje mjøndalen erotisk magasin

Mjøndalen: Thai massasje mjøndalen erotisk magasin

Igjen ikke vær redd/flau for at «ting står». Men noen ganger kan hun tilby noe mer, i alle fall at du får ta på henne. Og ikke minst ordene «thai» og massasje. Men som overskriften på dette innlegget sier, ås er det kanskje det noe «ekstra» som er interessant her.

Thai massasje mjøndalen erotisk magasin - Nattiya

Dersom du finner det at hun kommer borti kronjuvelene som litt tennende, ikke motvirk av septret vokser. Etter at hun har massert deg en stund vil hun be deg snu deg på rygg, slik at hun kan massere andre siden. Men si heller ikke noe mer. Har hun kommet borti mer enn to ganger, er det helt garantert den reaksjonen hun er ute etter. (uansett om du er ute etter noe ekstra er det lurt å være helt naken, for du vil ikke ha boxeren full av massasje olje). Nå lar du henne massere deg, så er det bare å følge med når hun masserer rumpa og innsiden av lårene dine.

Om thai massasje mjøndalen erotisk magasin

Vis alle innlegg av thai massasje mjøndalen erotisk magasin →

En Kommentar på “Thai massasje mjøndalen erotisk magasin”

  1. I Oslo finnes det mange thai. Men de er også enkle å.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *