Tips til å gi hodet korrespondent

tips til å gi hodet korrespondent

Ring meg direkte, og bare meg. Her er nok vi journalister forskjellig, men jeg liker ekstra godt gode tips som først kommer på mail med fakta og bakgrunn. Det typisk nordiske håret er ofte tynt, eller «fint» som det kalles. Du får mobilnummeret til meg eller mine kolleger via sentralbordet. Har du et generelt problem, vil jeg prøve å eksemplifisere: Har du noen eksempler? Hjemmebursdag Her kan du lage «Mesternes Mester» konkurranse. 10 tips for barna, vi ønsker å gi deg noen av våre anbefalte steder som egner seg for barnebursdager og andre morsomme aktiviteter.

Tips: Tips til å gi hodet korrespondent

Freialand, sjokoladebursdag for alle som fyller ti år eller mer. Spenningshodepine og medikamenter, kjente faktorer som stress, lite søvn, lite mat eller for mye alkohol kan utløse hodepine, og den vanligste formen for hodepine er spenningshodepine. Men noen velger likevel å sende anonymt. Les også: Å leve med clusterhodepine, en annen type hodepine er, cervikogen hodepine - som er nakkehodepine.

Fotball, massemedier: Tips til å gi hodet korrespondent

Migreneplager debuterer som regel i puberteten og inntreffer sjelden etter 35-årsalderen. Hva kan du selv gjøre når smertene oppstår? Dersom du likevel får anfall, er det ofte mest behagelig å hvile i et mørkt, svalt og stille rom.

Tips til å gi hodet korrespondent - 10

Vær åpen, kort og konkret. Har du en enkelthistorie, vil jeg prøve å generalisere: Gjelder dette mange andre? I tillegg fungerer gamlemåten fortsatt utmerket: skriv tipset og sendt et anonymt brev i posten til en navngitt journalist. Da skjønner jeg at jeg har å gjøre med en kilde som har orden i saken. Noen låner telefon av en bekjent eller skaffer en mobil som ikke er registrert i deres navn, andre har en anonym e-post. Timing kan også dreie seg om at du ser at saken din er aktuell i forhold til andre saker som preger dagsorden i media. Uten dem ville vi rett og slett vært dårligere opplyst her i Norge om hva som egentlig skjer. Hvis du vil ha langt hår er du heldig dersom du har hår med lang grofase, fordi dette er fasen hvor håret faktisk vokser. . Noen har tykt hår, mens andre har tynt hår. Til kosmetisk bedring av håret finnes det en rekke volumprodukter. Noen mennesker som ringer meg med det som virker som gode saker, kan plutselig komme med svært grove og åpenbart udokumenterbare påstander om andre mennesker. Kilder:, Priorin, Vichy,. Det er gjerne små endringer som skal til for at plagene lindres. Saken er at selv om smertestillende medikamenter vil hjelpe mot hodepine på kort sikt, kan et for stort forbruk bli årsaken til hodepinen. Jo bedre danske sex historier jenter i tights bilder, jo lettere er det å få mer plass. Et grunnleggende spørsmål er om det er mulig å illustrere din historie? Fredag er den trangeste dagen, da skal vi i tillegg fylle aviser og nettsider for hele helgen.

En Kommentar på “Tips til å gi hodet korrespondent”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *