Hvordan si opp nrk lisens hønefoss

hvordan si opp nrk lisens hønefoss

«Departementet legg til grunn at kringkastingsavgifta vil gje relativt stabile og føreseielege inntekter for NRK i nokre år til, men at medieutviklinga på sikt kan gjere det naudsynt å endre NRKs finansieringsgrunnlag skrev de i stortingsmeldingen, og la til at det er behov for. Er du fortsatt usikker på hvorfor du har fått lisens? Hvordan skal man sikre inntekter på lik linje med dagens lisens, som det betales over 2 millioner av: lisens? Da prøvesendingene med fjernsyn startet i 1957 kom det også en avgift for TV-mottakere. Vi ber om informasjon om ny eier dersom fjernsynsmottakeren overtas av noen andre. hvordan si opp nrk lisens hønefoss

Hvordan si opp nrk lisens hønefoss - Skjema - oppsigelse

Du kan ha flere mottakere på samme lisens så lenge de brukes av deg, din ektefelle/samboer og hjemmeboende barn som blir forsørget. Hvilken ny modell for betaling av kringkastingsavgift er foreslått, og når ser man for seg at denne blir innført? Apple TV, PC uten TV-kort, Chromecast, PC-skjermer.

Hvordan si opp: Hvordan si opp nrk lisens hønefoss

Gjenparten av kontrollrapporten får du beholde. Regjeringen foreslo sommeren 2017 et forslag om å gå bort fra dagens modell med lisensfinansiering av NRK. Må jeg betale egen lisens på hytta? Hva er ikke fjernsynsmottaker?

Om hvordan si opp nrk lisens hønefoss

Vis alle innlegg av hvordan si opp nrk lisens hønefoss →

En Kommentar på “Hvordan si opp nrk lisens hønefoss”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *